Lebensmittel- und Getränketechnologie
Reimann
Lösungen zur praktischen Umsetzung Textbeispiele, Musterformulare, Checklisten
Fachbuch2025DIN MediaISBN 978-3-410-31812-5
Verantwortung entlang der Lebensmittelwertschöpfungskette
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-658-47933-6
Singh / Mishra / Jasmine Lall
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-88156-5
Ein Praxisleitfaden für Startups und Lebensmittelhersteller
Fachbuch2025Springer SpektrumISBN 978-3-662-71557-4
Vandecandelaere / Marie-Vivien / Thévenod-Mottet / Bouhaddane / Pieprzownik / Tartanac / Puzone
Crossed views between researchers, policy makers and practitioners
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-71640-9
NachschlagewerkLoseblattLoseblattwerk mit 92. Aktualisierung2024Behr's VerlagISBN 978-3-86022-905-7
Alessandrini
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-69389-2
und ergänzende bilanzierte Diäten
Ratgeber3. Auflage2025Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft Stuttgart (WVG)ISBN 978-3-8047-3263-6
Kommentar zu DIN 10514
Fachbuch4. Auflage2024DIN MediaISBN 978-3-410-38521-9
Dansie / Alleway / Böer
The Water, Energy, and Food Security Nexus in Asia and the Pacific
The Water, Energy, and Food Security Nexus in Asia and the Pacific
The Pacific
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-25465-9
Adeel / Böer
The Water, Energy, and Food Security Nexus in Asia and the Pacific
The Water, Energy, and Food Security Nexus in Asia and the Pacific
Central and South Asia
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-29037-4
Informationen und praktische Tipps für Kinder, Jugendliche und Erwachsene
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-662-69156-4
A Glossary for Doing Fieldwork in Contemporary Europe
Ausbildung2025Palgrave Macmillan UKISBN 978-3-031-68444-9
Kumar / Bharadvaja / Khare / Anand
Phyconanotechnology: Current Research, Challenges, and Prospects
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Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-82185-1
Parray / Shameem / Haghi
Hazardous Waste Management
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-82535-4
Karoui
Application of Fluorescence Spectroscopy in Food Quality and Control
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Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-89680-4
Alonso González / Parga Dans
Uncorked: Negotiating Science and Belief in the Natural Wine Movement
Uncorked: Negotiating Science and Belief in the Natural Wine Movement
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-87856-5
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-87208-2
Understanding Plant-Microbe Interactions in Sustainable Agriculture
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-90529-2
Chidozie Ogwu / Chibueze Izah
Edible Insects: Nutritional Benefits, Culinary Innovations and Sustainability
Edible Insects: Nutritional Benefits, Culinary Innovations and Sustainability
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-90086-0