Sachkultur
Food Security and Sustainability
2025Taylor & Francis LtdISBN 978-1-03-286511-9
Cosmopolitan Appetites and the Reinvention of Polish Food
2025The University of California PressISBN 978-0-520-39905-1
A Political History—and Defense—of the Food Stamp Program
2025The University of California PressISBN 978-0-520-42518-7
Labor across the Food Chain
2025The University of California PressISBN 978-0-520-39161-1
Labor across the Food Chain
2025The University of California PressISBN 978-0-520-39160-4
Climate Action and Justice in India
2025Taylor & Francis LtdISBN 978-1-04-111497-0
An Egyptian Culinary History of the Tomato
2025The University of California PressISBN 978-0-520-40914-9
Landscapes of Extraction in Mozambique
2025The University of California PressISBN 978-0-520-41685-7
Landscapes of Extraction in Mozambique
2025The University of California PressISBN 978-0-520-41686-4
Schlegel-Matthies / Bartsch / Brandl
Didaktische Grundlagen der Ernährungs- und Verbraucherbildung
Lehrbuch/Studienliteratur2022utbISBN 978-3-8252-5767-5
Three Global Journeys of a Bountiful Tree
2025Columbia University PressISBN 978-0-231-21907-5
Three Global Journeys of a Bountiful Tree
2025Columbia University PressISBN 978-0-231-21908-2
Cracking Open the Politics of What Plants Need
2025The University of California PressISBN 978-0-520-41383-2
Research Anthology on Strategies for Achieving Agricultural Sustainability
Research Anthology on Strategies for Achieving Agricultural Sustainability
2022IGI GlobalISBN 978-1-66845-352-0
Textile Materialitäten im Kontext von Vergänglichkeit
Fachbuch2020WaxmannISBN 978-3-8309-4249-8
Gefangenschaft, Massenmord und Zwangsarbeit
Fachbuch2020Michael Imhof VerlagISBN 978-3-7319-1011-4
Fachbuch2., Originalausgabe2017SuhrkampISBN 978-3-518-29781-0
Eine sozial- und kulturwissenschaftliche Einführung in die Ernährungsforschung
Ratgeber3., durchgesehene Aufl.2016Juventa VerlagISBN 978-3-7799-2618-4
Eine Kritik der Ware
Ausbildung2019SuhrkampISBN 978-3-518-29904-3