Lebensmittel- und Getränketechnologie
Verantwortung entlang der Lebensmittelwertschöpfungskette
Fachbuch2025Springer GablerISBN 978-3-658-47933-6
Singh / Safalaoh / Mwangwela / Banda / Haug / Eik / Lal / West
Plant Derived Nutritious Foods-Volume 1
Fachbuch2026SpringerISBN 978-3-032-11287-3
Postharvest Applications
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-65818-1
Reimann
Erfolgreiches Management der Lebensmittelsicherheit und Betriebshygiene nach FSSC 22000
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Lösungen zur praktischen Umsetzung Textbeispiele, Musterformulare, Checklisten
Fachbuch2025DIN MediaISBN 978-3-410-31814-9
NachschlagewerkLoseblattLoseblattwerk mit 92. Aktualisierung2024Behr's VerlagISBN 978-3-86022-905-7
Adeel / Böer
The Water, Energy, and Food Security Nexus in Asia and the Pacific
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Central and South Asia
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-29037-4
Dansie / Alleway / Böer
The Water, Energy, and Food Security Nexus in Asia and the Pacific
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The Pacific
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-25465-9
Vandecandelaere / Marie-Vivien / Thévenod-Mottet / Bouhaddane / Pieprzownik / Tartanac / Puzone
Crossed views between researchers, policy makers and practitioners
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-71640-9
Brzezinski-Hofmann / Purnhagen / Ronchetti
Für Studierende und Fachkräfte der Lebensmittel- und Ernährungswissenschaften
Fachbuch2026Springer SpektrumISBN 978-3-662-66553-4
The Role of Micronutrients in Brain Development and Function
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-031-99120-2
Collaborative Street-Level Bureaucracies and Learning in Turbulent Times
Fachbuch2025Palgrave Macmillan UKISBN 978-3-031-98082-4
Critchley / Hurtado / Neish / Pereira
Part I
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-032-02954-6
Wani / Naik
Harnessing Nanoencapsulation: Valorization of Bioactive Compounds for Health and Beyond
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Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-032-03328-4
Jowkar / Duarte de Oliveira Paiva / Nicola
From Production to Uses
Fachbuch2026SpringerISBN 978-3-032-04560-7
Singh / Agnihotri / Oberoi
Fungal Additives and Bioactives in Food Processing Industries
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Challenges and Prospects
Fachbuch2025SpringerISBN 978-3-032-04518-8
Narotzky / Buier / Vetta
A Socioecological View
Ausbildung2026SpringerISBN 978-3-032-05598-9
Hassanien / Darwish
Innovative AI Technologies Driving Sustainable Farming: Strategies for Improving Food Security
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Fachbuch2026SpringerISBN 978-3-032-05700-6
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Food Security and Climate Change Mitigation
Fachbuch2026SpringerISBN 978-3-032-06384-7
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Singh / Kumar Malik
Millets and Millet starch: Chemical composition, Functional modification, and Applications
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Nutri-cereals from farm to fork and beyond
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