Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain
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Preis
Schleining / Mannino / Suwannaporn
Statistics in Food and Biotechnology
Statistics in Food and Biotechnology
Statistics in Food and Biotechnology
From Theory to Practical Applications
From Theory to Practical Applications
Fachbuch2024BuchSpringerISBN 978-3-031-51567-5
vorbestellbar, wir liefern bei Erscheinen (Erscheint vsl. Juli 2024)
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Mannino
Guidelines for Laboratory Quality Managers
Guidelines for Laboratory Quality Managers
Guidelines for Laboratory Quality Managers
Fachbuch2023BuchSpringerISBN 978-3-031-11726-8
lieferbar ca. 10 Tage als Sonderdruck ohne Rückgaberecht
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Costa / McElhatton / Dalla Rosa / Rezek Jambrak
Fachbuch2024BuchSpringerISBN 978-1-4419-7882-0
vorbestellbar, wir liefern bei Erscheinen (Erscheint vsl. September 2024)
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Mannino
Guidelines for Laboratory Quality Managers
Guidelines for Laboratory Quality Managers
Guidelines for Laboratory Quality Managers
2022eBook (PDF mit Wasserzeichen)Springer International PublishingISBN 978-3-031-11724-4
Costa / Pittia
2017eBook (PDF mit Wasserzeichen)Springer International PublishingISBN 978-3-319-64738-8
Kristbergsson / Oliveira
General and Consumer Aspects
General and Consumer Aspects
2016eBook (PDF mit Wasserzeichen)Springer New YorkISBN 978-1-4899-7648-2
McElhatton / El Idrissi
Modernization of Traditional Food Processes and Products
Modernization of Traditional Food Processes and Products
Modernization of Traditional Food Processes and Products
2016eBook (PDF mit Wasserzeichen)Springer New YorkISBN 978-1-4899-7671-0
Kristbergsson / Otles
Functional Properties of Traditional Foods
Functional Properties of Traditional Foods
Functional Properties of Traditional Foods
2016eBook (PDF mit Wasserzeichen)Springer New YorkISBN 978-1-4899-7662-8
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