Chemistry of Foods
Parisi
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-67394-8
Furtado / Alves / Alves Macedo
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-67404-4
Parisi
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-67395-5
Alves / Furtado / Alves Macedo
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-67405-1
Sharma / Coniglio / Laganà
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-88473-4
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2022Springer International PublishingISBN 978-3-031-15405-8
Varghese / Parisi / Singla
Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2022Springer International PublishingISBN 978-3-031-06304-6
Antioxidant and Antimicrobial Properties
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-80918-8
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-69614-6
Current Perspectives
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-66820-4
de Pilli / Baiano / Lopriore
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-80936-2
Haddad / Yamani / Abu-Romman
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-79820-8
Current Technology and Applications
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer Nature SwitzerlandISBN 978-3-030-04777-1
Sharma / Bhagat / Parisi
Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-030-14651-1
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-93620-8
Sharma / Barone
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-030-14654-2
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-58146-0
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-65751-6
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-74132-1
Singla / Dubey / Ameen
Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods
Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-76923-3
BÜCHER VERSANDKOSTENFREI INNERHALB DEUTSCHLANDS

