Chemistry of Foods
Parisi
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-67394-8
Furtado / Alves / Alves Macedo
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Fachbuch2024SpringerISBN 978-3-031-67404-4
Alves / Furtado / Alves Macedo
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-67405-1
Parisi
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2024Springer International PublishingISBN 978-3-031-67395-5
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2022Springer International PublishingISBN 978-3-031-15405-8
Sharma / Coniglio / Laganà
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-88473-4
Varghese / Parisi / Singla
Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2022Springer International PublishingISBN 978-3-031-06304-6
Current Perspectives
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-66820-4
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-69614-6
Antioxidant and Antimicrobial Properties
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-80918-8
de Pilli / Baiano / Lopriore
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-80936-2
Haddad / Yamani / Abu-Romman
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-79820-8
Current Situation and Alternative Sources
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-77941-6
The Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF)
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2016Springer International PublishingISBN 978-3-319-33393-9
Singla / Dubey / Ameen
Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods
Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-76923-3
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-65751-6
Barbera / Gurnari
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-68442-0
Sharma / Bhagat / Parisi
Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-030-14651-1
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-24732-8
Barone / Barebera
Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses
Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-65739-4