California Studies in Food and Culture
An Egyptian Culinary History of the Tomato
2025The University of California PressISBN 978-0-520-40913-2
An Egyptian Culinary History of the Tomato
2025The University of California PressISBN 978-0-520-40914-9

Cosmopolitan Appetites and the Reinvention of Polish Food
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2025Mayo Clinic PressISBN 978-0-520-39907-5
The Making and Unmaking of an Andean Miracle Crop
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2025Kensington BooksISBN 978-0-520-40172-3
The Reinvention of Wine, Beer, and Whiskey after Prohibition
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2024Kensington BooksISBN 978-0-520-40111-2
Regulating Food in America in the Information Age
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2023Naval Institute PressISBN 978-0-520-97081-6
Exploring Food through History and Culture
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2023Mayo Clinic PressISBN 978-0-520-39300-4
The Transformation of the American Diet
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2023Mayo Clinic PressISBN 978-0-520-34291-0
The Drink That Shaped a Nation
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2023Naval Institute PressISBN 978-0-520-97660-3
An Unexpected Life in Food Politics
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2022Kensington BooksISBN 978-0-520-38416-3
The Science and Commerce of Nutrition
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2022Mayo Clinic PressISBN 978-0-520-39040-9
Stories of Capital, Culture, and Coloniality in Peru
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2021Kensington BooksISBN 978-0-520-97230-8
A Brief History of Russian Food
eBook (ePub mit Wasserzeichen)2022Mayo Clinic PressISBN 978-0-520-38390-6