SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition

26 Treffer
Auswahl verfeinern: Filtern Sortieren nach:
Ankündigung
53,49 €

vorbestellbar, wir liefern bei Erscheinen (Erscheint vsl. Juni 2024)

48,14 €

lieferbar ca. 10 Tage als Sonderdruck ohne Rückgaberecht

Thompson / Supapvanich / Sirison

Banana Ripening

Banana Ripening

Science and Technology

53,49 €

sofort lieferbar!

Villa Zabala

Starch-based Nanomaterials

Starch-based Nanomaterials

53,49 €

sofort lieferbar!

Ortega / Robertson

Cyclospora cayetanensis as a Foodborne Pathogen

Cyclospora cayetanensis as a Foodborne Pathogen

53,49 €

sofort lieferbar!

Verma

Energy Use in Global Food Production

Energy Use in Global Food Production

Considerations for Sustainable Food Security in the 21st Century

53,49 €

sofort lieferbar!

Aspray / Royer / Ocepek

Formal and Informal Approaches to Food Policy

Formal and Informal Approaches to Food Policy

53,49 €

sofort lieferbar!

Jordan / Leong / Álvarez Ordóñez

Listeria monocytogenes in the Food Processing Environment

Listeria monocytogenes in the Food Processing Environment

53,49 €

sofort lieferbar!

Thompson

Fruit and Vegetable Storage

Fruit and Vegetable Storage

Hypobaric, Hyperbaric and Controlled Atmosphere

53,49 €

sofort lieferbar!

Joardder / Karim / Kumar

Porosity

Porosity

Establishing the Relationship between Drying Parameters and Dried Food Quality

53,49 €

sofort lieferbar!

de Noya / González / Robertson

Trypanosoma cruzi as a Foodborne Pathogen

Trypanosoma cruzi as a Foodborne Pathogen

53,49 €

sofort lieferbar!

Sharma

Biosurfactants in Food

Biosurfactants in Food

53,49 €

sofort lieferbar!

Karim / Sultan

Yellow Alkaline Noodles

Yellow Alkaline Noodles

Processing Technology and Quality Improvement

53,49 €

sofort lieferbar!

Autorinnen/Autoren

  • Rezensionen

    Dieses Set enthält folgende Produkte:
      Auch in folgendem Set erhältlich:
      • nach oben

        Ihre Daten werden geladen ...