Practical Approaches
Taormina / Hardin
Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods
Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-54375-4
Virulence Factors and Host Susceptibility
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-56836-2
Harrison
Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods
Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-66689-1
Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-66586-3
Pérez-Rodríguez / Skandamis / Valdramidis
Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry
Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-68177-1
Incentives for a Safer Food Supply
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-92138-9
From Binders to Blockchain
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-030-10902-8
Venkitanarayanan / Thakur / Ricke
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-030-05011-5
Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-44735-9
Introduction, Implementation, and Management
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer New YorkISBN 978-1-4939-9621-6