Food Microbiology and Food Safety
Fachbuch2023SpringerISBN 978-3-031-07181-2
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2022Springer International PublishingISBN 978-3-031-07179-9
Taormina / Hardin
Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods
Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2021Springer International PublishingISBN 978-3-030-54375-4
Pérez-Rodríguez / Skandamis / Valdramidis
Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry
Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-68177-1
Panda / Shetty
Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries
Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-74820-7
Deng / Den Bakker / Hendriksen
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-43751-4
Virulence Factors and Host Susceptibility
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-56836-2
Challenges in Agriculture, Conservation, and Public Health
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2015Springer International PublishingISBN 978-3-319-24442-6
Harrison
Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods
Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-66689-1
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2nd ed. 20182018Springer International PublishingISBN 978-3-319-67664-7
Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-66586-3
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2nd ed. 20162016Springer International PublishingISBN 978-3-319-30723-7
A Review of Structure, Mechanism, and Detection
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2017Springer International PublishingISBN 978-3-319-50580-0
Incentives for a Safer Food Supply
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer International PublishingISBN 978-3-319-92138-9
Venkitanarayanan / Thakur / Ricke
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-030-05011-5
From Binders to Blockchain
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer International PublishingISBN 978-3-030-10902-8
Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2020Springer International PublishingISBN 978-3-030-44735-9
Juneja / Dwivedi / Sofos
Theory and Practice
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2018Springer USISBN 978-1-4939-7556-3
Introduction, Implementation, and Management
eBook (PDF mit Wasserzeichen)2019Springer New YorkISBN 978-1-4939-9621-6