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76 Fachbücher aus dem Bereich Sonstige Technologien (Weitere Fachgebiete)


              Produktabbildung für 978-0-19-935604-1

McLaughlin

Labor Economics

Principles in Practice

Oxford University Press
Buch

ISBN 978-0-19-935604-1

2017

ca. 123,94 €

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              Produktabbildung für 978-0-470-01362-5

Ohta / Imai

Optimization of Colour Reproduction

Wiley
Buch

ISBN 978-0-470-01362-5

2019

ca. 89,90 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-5334-3

Lincoln / Lashley

Business Development in Licensed Retailing

A Unit Manager's Guide

Taylor & Francis
Taschenbuch

ISBN 978-0-7506-5334-3

2002

ca. 55,66 €

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              Produktabbildung für 978-1-4471-6044-1

Maasberg

Commercial-Industrial Cleaning, by Pressure-Washing, Hydro-Blasting and UHP-Jetting

The Business Operating Model and How-To Manual for 450 Specific Applications

Springer
Buch

ISBN 978-1-4471-6044-1

2014

ca. 255,73 €

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              Produktabbildung für 978-3-642-89042-0

Lüdicke / Herzog

Die Spinnerei

Springer
Buch

ISBN 978-3-642-89042-0

1927

54,99 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-4986-5

Taylor

Hospitality Sales and Promotion

Taylor & Francis
Taschenbuch

ISBN 978-0-7506-4986-5

2001

ca. 50,59 €

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              Produktabbildung für 978-3-7908-1388-3

Leiviskä

Industrial Applications of Soft Computing

Paper, Mineral and Metal Processing Industries

Physica
Buch

ISBN 978-3-7908-1388-3

2001

155,14 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-5249-0

Williams

Understanding the Hospitality Consumer

Taylor & Francis
Taschenbuch

ISBN 978-0-7506-5249-0

2002

ca. 68,82 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-40525-2

Amendola / Rees

Baker's Manual

5. Auflage

Wiley
Buch

ISBN 978-0-471-40525-2

2002

ca. 95,90 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-15209-5

Dornenburg / Page

Becoming a Chef

2. Auflage

Wiley
Buch

ISBN 978-0-471-15209-5

2003

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              Produktabbildung für 978-0-387-77390-2

Hartel / Klawitter

Careers in Food Science: From Undergraduate to Professional

Springer
Buch

ISBN 978-0-387-77390-2

2008

ca. 46,00 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-0490-1

Renold / Foskett / Fuller

Chef's Compendium of Professional Recipes

überarbeitet

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-0490-1

1992

ca. 65,84 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-29187-9

Pauli

Classical Cooking the Modern Way

Methods and Techniques
3. Auflage

Wiley
Buch

ISBN 978-0-471-29187-9

1999

235,00 €

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              Produktabbildung für 978-0-85729-834-8

Maasberg

Commercial-Industrial Cleaning, by Pressure-Washing, Hydro-Blasting and UHP-Jetting

The Business Operating Model and How-To Manual for 450 Specific Applications

Springer
Buch

ISBN 978-0-85729-834-8

2012

ca. 255,73 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-74816-8

Jones

Culinary Calculations

Simplified Math for Culinary Professionals
2. Auflage

Wiley
Buch

ISBN 978-0-471-74816-8

2007

ca. 189,00 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-69963-7

Birchfield

Design and Layout of Foodservice Facilities

3. Auflage

Wiley
Buch

ISBN 978-0-471-69963-7

2007

212,00 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-20202-8

Gisslen

Essentials of Professional Cooking

Wiley
Buch

ISBN 978-0-471-20202-8

2003

ca. 235,00 €

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              Produktabbildung für 978-0-415-52671-5

Ziakas

Event Portfolio Planning and Management

A Holistic Approach

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-415-52671-5

2013

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              Produktabbildung für 978-1-4051-8911-8

Wallace / Sperber / Mortimore

Food Safety for the 21st Century

Managing HACCP and Food Safety throughout the Global Supply Chain

Wiley
Buch

ISBN 978-1-4051-8911-8

2010

195,00 €

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              Produktabbildung für 978-0-470-07267-7

McVety / Ware / Lévesque Ware

Fundamentals of Menu Planning

3. Auflage

Wiley
Buch

ISBN 978-0-470-07267-7

2008

ca. 285,00 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-29313-2

Boyle / Moriarty

Grand Finales

A Neoclassic View of Plated Desserts

Wiley
Buch

ISBN 978-0-471-29313-2

2000

ca. 212,00 €

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