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88 Fachbücher aus dem Bereich Sonstige Technologien (Weitere Fachgebiete)


              Produktabbildung für 978-0-470-01362-5

Ohta / Imai

Optimization of Colour Reproduction

Wiley
Buch

ISBN 978-0-470-01362-5

2019

ca. 89,90 €

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              Produktabbildung für 978-1-4471-6044-1

Maasberg

Commercial-Industrial Cleaning, by Pressure-Washing, Hydro-Blasting and UHP-Jetting

The Business Operating Model and How-To Manual for 450 Specific Applications

Springer
Buch

ISBN 978-1-4471-6044-1

2014

219,98 €

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              Produktabbildung für 978-3-642-89042-0

Lüdicke / Herzog

Die Spinnerei

Springer
Buch

ISBN 978-3-642-89042-0

1927

54,99 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-2380-3

Kirk

Environmental Management for Hotels

A Student's Handbook

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-2380-3

1996

ca. 38,23 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-4616-1

Lashley

Hospitality Retail Management

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-4616-1

2000

ca. 41,71 €

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              Produktabbildung für 978-3-7908-1388-3

Leiviskä

Industrial Applications of Soft Computing

Paper, Mineral and Metal Processing Industries

Physica
Buch

ISBN 978-3-7908-1388-3

2001

139,09 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-3135-8

Jones / Jowett

Managing Facilities

Caterer & Hotelkeeper Hospitality Pocket Books

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-3135-8

1997

ca. 37,02 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-4536-2

Riley / Thompson

Managing People

2nd edition

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-4536-2

2000

ca. 40,49 €

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              Produktabbildung für 978-0-19-870844-5

Goldsmith

Sound: A Very Short Introduction

Oxford University Press
Buch

ISBN 978-0-19-870844-5

2015

ca. 9,17 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-75219-6

Wallace / Forte

The Professional Personal Chef

The Business of Doing Business as a Personal Chef
1. Auflage

wiley
Buch

ISBN 978-0-471-75219-6

2007

ca. 285,00 €

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              Produktabbildung für 978-3-410-23946-8

Veranstaltungstechnik

Paket: DIN-(VDE)-Taschenbücher 342/1 bis 342/5 Band 1: Bühnenbetrieb // Band 2: Beleuchtung, Tontechnik, AV-Medien // Band 3: Bühnenmaschinerie // Band 4: Tragmittel // Band 5: Sicherheitstechnik

Beuth
Buch

ISBN 978-3-410-23946-8

2013

538,00 €

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              Produktabbildung für 978-0-7890-1897-7

Hegarty

Standing the Heat

Assuring Curriculum Quality in Culinary Arts and Gastronomy

CRC Press
Buch

ISBN 978-0-7890-1897-7

2004

ca. 150,67 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-6899-6

Bode / Leto

The Larder Chef

Food Preparation and Presentation
4th edition

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-6899-6

2006

ca. 33,84 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-3586-8

Harris

Accounting and Finance for the International Hospitality Industry

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-3586-8

1997

ca. 46,28 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-6348-9

Shackley

Atlas of Travel and Tourism Development

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-6348-9

2006

ca. 48,66 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-40525-2

Amendola / Rees

Baker's Manual

5. Auflage

wiley
Buch

ISBN 978-0-471-40525-2

2002

ca. 95,90 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-15209-5

Dornenburg / Page

Becoming a Chef

2. Auflage

wiley
Buch

ISBN 978-0-471-15209-5

2003

ca. 95,90 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-5334-3

Lincoln / Lashley

Business Development in Licensed Retailing

A Unit Manager's Guide

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-5334-3

2002

ca. 40,49 €

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              Produktabbildung für 978-0-387-77390-2

Hartel / Klawitter

Careers in Food Science: From Undergraduate to Professional

Springer
Buch

ISBN 978-0-387-77390-2

2008

ca. 64,19 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-0490-1

Renold / Foskett / Fuller

Chef's Compendium of Professional Recipes

3rd ed.

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-0490-1

1992

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              Produktabbildung für 978-0-85729-834-8

Maasberg

Commercial-Industrial Cleaning, by Pressure-Washing, Hydro-Blasting and UHP-Jetting

The Business Operating Model and How-To Manual for 450 Specific Applications

Springer
Buch

ISBN 978-0-85729-834-8

2012

ca. 235,39 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-74816-8

Jones

Culinary Calculations

Simplified Math for Culinary Professionals
2. Auflage

wiley
Buch

ISBN 978-0-471-74816-8

2007

ca. 189,00 €

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              Produktabbildung für 978-0-7506-7936-7

Morgan

Culinary Creation

An Introduction to Foodservice and World Cuisine

Taylor & Francis
Buch

ISBN 978-0-7506-7936-7

2006

ca. 42,44 €

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              Produktabbildung für 978-0-471-69963-7

Birchfield

Design and Layout of Foodservice Facilities

3. Auflage

wiley
Buch

ISBN 978-0-471-69963-7

2007

ca. 212,00 €

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